За проекта

Проектът Международна младежка мрежа за трансфер на ноу-хау за предприемачество, кариерно развитие и заетост ("Youth Career Development, Employment, Entrepreneurship Networking and Transfer" (Y-CEENATRA) цели да насърчи кариерното развитие и младежкото предприемачество, да подобри връзката между образованието и бизнеса чрез подпомагане достъпа до информация, обмен на добри практики и изграждане на икономическа синергия за малките и средни предприятия в района на София, Видин и Зайчар. Повече...

Да работиш за себе си

front-1В началото на 2013 година Евробарометър (проучване поръчано от Европейския парламент) отчита, че почти половината от българите (49%) искат да работят за себе си, а не да бъдат нечии служители. Да работиш за себе си е идея, която е станала по-малко пулярна от 2009 г. според Евробарометър. 36 % от българите са започвали собствен бизнес.

Дали той е бил успешен и колко време е просъществувал – това статистиката не отчита. Най-голямата заплаха според самонаетите е възможността от банкрут. 70% изразяват опасение от липсата на достатъчно финансиране за самостоятелна дейност.

Ви сте овде: Начало

Бърз контакт

Можете да се свържете веднага с нас:

Тел: (+359) 2 927 73 28
Факс: (+359) 2 927 73 28
Имейл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Уеб: www.ycbc.eu